tanya kaja

Friday, January 28, 2011

Specialitatea de azi: Papricas de ciuperci cu mamaliga - Gombapaprikás pulszkával

Supa de pui cu taitei
Csirkehúsleves
Chicken soup with noodles
350 g 8 lei

Supa crema de porumb
Kukoricakrémleves
Corn cream soup
350g 7 lei

Pulpa de pui cu cereale la cuptor
Gabonapelyhes csirkesült
Baked chicken leg with cereals
250g 10.5 lei

Muschiulet cu sos de ciuperci
Vesepecsenye gombaszósszal
Tenderloin and mushroom sauce
100/160g 11 lej

Cotlet umplut
Zsebes karaj
Stuffed pork chops
180 g 9.5 lej

Snitel de pui in sos de soia
Szójaszószos panírozott csirkemell
Chicken schnitzel with soya sauce
170g 8 lei

Peste la cuptor cu spanac
Lerben sült hal spenóttal
Baked fish and spinach
350g 10.5 lei

Peste la cuptor cu legume
Lerben sült hal zöldséggel
Baked fish and vegetables
350g 11 lei

Papricas de ciuperci cu mamaliga
Gombapaprikás pulszkával
Mushroom pottage and polenta
250+200g 9.5 lej

Spanac cu ochiuri
Spenót tukortojassal
Spinach with eggs
250g 10.5 lej

Cartofi la cuptor
Lerben sült krumpli
Baked potatoes
200g 5 lejmond

Orez cu legume
Zöldséges rizs
Rice and vegetables
180g 4.5 lei

Salata de muraturi
Vegyes savanyúság
Mixed pickles
150g 3 lei

Salata de sfecla
Céklasaláta
Beets salad
150g 3 lei

Clatite mexicane
Mexikói palacsinta
Mexican pancake
140/130g 9 lej

Clatite cu spanac
Spenótos palacsinta
Spinach pancake
150g 5 lej

Clatite gourmand
Gourmand palacsinta
Gourmand pancake
180 g 6.5 lej

Clatite suprapuse cu cascaval
Emeletes sajtos palacsinta
Cheese pancake
75/85 gr 6.5 lej

Clatite cu gem
Lekváros palacsinta
Jam pancake
75/35 g 3 lei

Clatite cu crema de ciocolata
Csokoládékrémes palacsinta
Chocolate pancake
75/35g 3.5 lei

Papanasi fierti
Tehéntúrós gombóc
170g 6 lej

Papanasi
Tehéntúrós sült gombóc
100/50/30 6 lej

Salam de biscuiti
Kekszszalámi
Biscuits salami
150 4.5 lei

Ciocolata de casa
Házicsoki
Homemade chocolate
120 g 5 lei

Brownies cu inghetata
Brownies fagylalttal
Brownies and icecream
75/75g 7.5 lei

Vin fiert
Forralt bor
200ml 4 lei

No comments:

Post a Comment